Veckans partizan: Vallhagen!

IMAG1108
Publik på Mälarhöjdens IP har beskrivit det som att de färdas genom tid och rum för att landa på Anfield 2007 när de ser Viktor Vallhagen värma upp vid sidlinjen inför match. Är det Peter Crouch de ser?

Nej, självklart inte. Bara en ungefär lika lång fotbollspelare, men betydligt mer mångfacetterad. För när den engelska anfallaren (som mätte 2.01 cm i strumplästen vilket gör honom till Premier Leagues nästa längste spelare någonsin) egentligen inte kunde bjuda på annat än tjusigt huvudspel är Partizans nr 12 Viktor Vallhagen en desto mer komplett spelare: snabb (som lagets yngste spelare besitter Viktor Vallhagen viktiga egenskaper som många av oss andra har tappat genom åren i form av snabbhet och kondition), smidig och med en imponerande blick för spelet. Och jämfört med Crouch så är Viktor Vallhagen även berömd för att alltid ge hundra procent för sitt lag. Något som gjorde att han missade säsongens två första matcher efter att blivit skadad under vårens första träningsmatch.
– Det var när vi krossade Kontra. I en hörnsituation kommer jag upp i luften, får till en volleyspark och landar snett. Efter det kunde jag inte spela på ett tag. Det har varit en sorg att vara borta från spel.
Spelar du tufft?
– Det finns inget annat än 100 procent.
Så hur känns det efter första matchen?
– Fantastiskt. Vad ska man säga, det är ju bästa laget, bästa gänget, bästa andan.
Och formen efter att ha missat två matcher?
– Lite stelt emellan åt men ibland glimrar man till. Framför allt är det kul att vara tillbaka. Vi gjorde en bra laginsats
Hur ser din fotbollskarriär ut?
– Min moderklubb finns i Linköping. Spelat till största delen där, kom till Stockholm och värvades av Partizan.
Och hur var det att börja spela med Partizan?
– Fantastiskt givetvis. Partizan är kamratskap, glöd och glädje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s