Svidande nederlag drabbade Partizan

fotbollsbild
Det var en sommarkväll som upplagd för nya bragder – med en strålande sol, stabil trupp och ett starkt självförtroende skulle matchen mot Netlight mest bli en formsak. Tre poäng kändes givet på förhand, men istället fick Partizan STHLM sig en riktig näsbränna.

Förutom några enstaka giftigheter och ett eller annat lyckat anfall blev första halvlek det blekaste Partizan visat upp på lång tid. Vid vilan stod det två noll, med bud på mer, till motståndarna och även om Partizan spelade upp sig betydligt i andra halvlek lyckades laget aldrig skapa farligheter som på riktigt utmanade Netlight. Två noll blev också slutresultatet. Pontus Magnusson, målvakt för kvällen, gav följande analys efter matchen.
– Vi går ut med sänkta huvuden redan innan matchen och då har vi förlorat redan då.
Hur kommer det sig?
– Jag vet inte, det är väl en rekyl vi ser här nu efter den här härliga obesegrade sviten så tyvärr blir det ett bakslag till slut. Vi kan inte rida på vågen längre utan vi ramlade ner.
Vart brast det?
– Att vi är tvåa på varenda boll och inte tar det lugnt och rullar runt bollen. Vi låter inte bollen göra jobbet, som man ska göra en sådan här varm dag som man ska göra för att trötta ut motståndarna. Nu gäller det att glömma den här matchen. Redan nu har jag glömt den utan jag blickar bara framåt emot nästa vecka, då vi möter Balkan Boys.

Någon som dock inte kände för att ge sitt stöd direkt efter matchen var Daisy, sex år gammal. Som ledare för den lilla Ultrasgruppen på plats var hon besviken.
– De för skylla sig själva, sa hon med uppgiven ton i rösten.
Ultra

Vinst, oavgjort och förlust – nu har Partizan fått uppleva allt. Nu gäller bara en sak: framåt mot nya segrar- leve Partizan STHLM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s