Dramatiskt men mållöst på Mälarhöjdens IP

IMAG1110

Efter två matcher i rad med poäng var det ett segervisst Partizan som samlades på Mälarhöjdens IP för att ta sig an Kronan, en ny bekantskap i serien.

Love som gjorde sin andra match för säsongen kände sig stark innan matchen startade.
– Jag tror vi vinner. Nej, jag är övertygad om att det blir vinst. Partizan kommer ta det här.
Riktigt så enkelt blev det inte. Istället fick vi se två relativt jämnstarka lag som bjöd på tajt spel utan att någon gång göra det enkelt för motståndaren. Partizans vapen var framför allt den numerärt överlägsna truppen med tre avbytare, Kronan var utan och såg redan i första halvlek trötta ut. De gulklädda tog alla chanser de fick för att hämta andan medan Partizan hela tiden kunde fylla på med fräscha spelare.
IMAG1121
I andra halvlek bjöds det på en rad vassa målchanser åt båda håll. Kronan var dock aldrig så vassa att de kunde överlista Palle i Partizans mål, även om de hade ett starkt tryck stundtals. Backlinjen gjorde likt de tidigare matcherna en storartad insats och Pontus dirigerade sina lagkamrater med fast hand utifrån sin position som mittback. I Partizan var det ytterst nära att Fredrik blev stor matchhjälte när han behärskat väntade ut Kronans backar efter att han snappat upp en retur. Med en nästan omöjlig tur lyckades dock en Kronanspelare rensa precis på mållinjen. Ett ynka smalben i vägen! Även Alex skapade sig en fin chans när han strax därefter drog iväg en riktig balja som dock styrdes ut av en av de gula. Matchen slutade noll noll och Partizan är fortfarande obesegrade så här långt. Nu väntar vi bara på att målen ska börja komma, tre än så länge. Efter matchen summerade Palle lagets insats.
– De förde spelet och vi låg riktigt bra i positionerna. Vi skapade inte de riktigt farliga chanserna förrän i slutet och då hade vi lite otur.
Är du nöjd med resultatet?
-Ja, det innebär ju en kompakt nolla för mig så det känns ju givetvis bra.

Väl kämpat kamrater – mot nya segrar!
IMAG1126
Mot Ellens och en välförtjänt pilsner efter matchen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s